Nieuws en foto's

Zoeken
  • info917129

Verrassende elementen

Standaard tuinen bestaan niet meer. De tuin is een volwaardig deel van het huis geworden waar we graag aan het eind van een warme zomerdag met een wijntje relaxen, waar de kinderen kunnen spelen overdag en waar we in de hangmat een boek lezen op zondag.

Een moderne tuin, een mediterrane tuin of een klassieke tuin. Waar ze meestal aan moeten voldoen is dat ze tijdloos, praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn.

Groenidee Tuinprojecten streeft er naar om deze wensen op een creatieve en originele manier om te zetten in een duurzame kwaliteitstuin waar je jaren mee vooruit kunt.

De volgende verrassende elementen zijn misschien ook iets voor bij jou in de tuin?:

Denk eens aan een gestuukte muur:  Als afscheiding of accent in alle mogelijke kleuren.

Een bankje?: Met verschillende materialen een bankje realiseren of  voor een meer robuuste uitstraling met een schanskorf.

Een waterpartij?: Wat dacht je van een natuurstenen eyecatcher?

Kunst?: Kunst in de tuin is er op vele manieren, groot en klein maar geeft altijd iets extra’s aan de uitstraling van de tuin

Multifunctionele elementen?:  Vooral in kleine tuinen kun je hiermee eigenheid geven aan een tuin. Bijvoorbeeld zoals deze tuintafel verwerkt in een afscheiding op een originele manier geplaatst in het water.

Een poortje?:  Zijn er kinderen die je wilt afschermen of een aparte hoek creëren in de tuin? Plaats een originele afscheiding.


12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven