Nieuws en foto's

Zoeken
  • info917129

Het OntwerpVeel mensen weten niet dat in het proces naar een nieuwe tuin het ontwerp het belangrijkst is. In een professioneel tuinontwerp worden uw (beider) wensen op een creatieve manier tot een praktisch en mooi geheel gesmeed. Het scheelt u werk en mogelijke problemen bij de aanleg en in het totaal bedrag van de aanleg is het een relatief klein bedrag.


Binnen uw gewenste budget en met inachtneming van de praktische situatie van uw tuin wordt er met u mee nagedacht hoe u van elke m2 van uw tuin optimaal gebruik kunt maken en genieten.

Een ontwerp kan u ook helpen om een “toekomstplan” voor uw tuin te maken.

Misschien heeft u in eerste instantie een kleiner budget, maar wilt u wel een begin maken. De diverse elementen kunnen in de loop van de tijd worden toevoegt. Misschien komen er kinderen? Ook deze worden ouder waardoor de wensen voor de tuin weer kunnen veranderen. Al deze dingen kunnen in het tuinontwerp worden meegenomen waardoor u met kleine wijzigingen jaren van uw tuin kunt genieten.


De eerste ideeën vast op papier? Zelf aan de slag, maar nog niet helemaal duidelijk hoe het eindresultaat moet worden? Maak een afspraak! In 90 minuten en voor € 125 hebt u vast een plan waarmee u aan de slag kunt. Uitbesteden aan de hovenier? Dan werken wij de schets uit tot een ontwerp. De betaalde € 125 eur verwerken wij uiteraard als korting.


Neem contact op via groenideetuinontwerpen@gmail.com of 061582264719 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven